Casalinga Hundeskole tilbyr PRIVATKURS for endring av uønsket adferd

Privatkurs passer for dem som trenger litt hjelp til å finne løsninger på utfordringer i hundeholdet.

Se under kurs i menyen for mer info.

Enten man føler at man har “prøvd alt” eller man har “kjørt seg fast” i sin egen frustrasjon kan det være greit å få hjelp av noen som kan se situasjonen fra “utsiden”.

Sammen lager vi et opplegg basert på enkle råd og tips som faktisk lar seg gjennomføre i praksis. Det hjelper lite med såkalte “quick-fix” løsninger hvis man er tilbake til utgangspunktet rett etter kurset.  Det er den innsatsen man selv legger ned i trening etter kurset som vil gi varige resultater, men med noen passende “verktøy” vil jobben ofte bli en god del enklere.  Hos Casalinga Hundeskole har vi fokus på at tilliten mellom hund og eier skal bevares selv om man jobber med å endre uønsket adferd.

Ved alvorlig problemadferd anbefales heller å ta kontakt med en NAS-sertifisert adferdskonsulent.